Groen te Kracht gaat als bioboerderij verder dan het kweken van biologische groenten. Het is een filosofie op zich: verbinding en respect voor elkaar en de natuur staan daarbij centraal.


0499 39 61 95 0473 49 22 50

BOERDERIJBEZOEK

Info en plezier voor jong en oud

Benieuwd naar hoe een bioboerderij precies werkt? Wat is dat eigenlijk, biologische landbouw? Wat is korte keten? Wat is het belang van lokale voedselproductie? 

Kom gerust naar onze bioboerderij en wij leggen het met plezier uit. Er zijn rondleidingen die jong en oud inspireren. 

Wil je met jouw familie, school of bedrijf een bezoekje brengen aan de Groen te Kracht? Laat het ons gerust weten en we spreken een tijdstip af waarop we je met open armen ontvangen.

Organische speeltuin De Wriemelaar

Hoe interessant en boeiend de rondleidingen en infosessies ook zijn, de jongste bezoekers hebben meestal heel wat energie die ze kwijt moeten. Zij kunnen naar hartenlust ravotten in De Wriemelaar. Deze organische natuurspeeltuin werd gerealiseerd door de gespecialiseerde creatievelingen van ‘De Wandelende Tak’.

Wisselend dagprogramma

Groen te Kracht zorgt voor een wisselend dagprogramma dat niemand onberoerd zal laten. Zo zorgt deze bioboerderij voor een beleving van de seizoenen vanuit de praktijk en wordt er een link gelegd met de theorie.

Boeren met Klasse

Het concept Boeren met Klasse is een gesmaakte formule waarbij klassen op werkbezoek komen. Er wordt gewerkt in groepjes, al dan niet onder begeleiding van leerkrachten. De dag wordt afgesloten met een gezellig kampvuur.

Teambuilding

De medewerkers van je bedrijf terug in verbinding laten komen met elkaar? Na deze lange periode van telewerken en social distancing is het meer dan ooit een noodzaak. Laat je medewerkers elkaar en zichzelf weer herontdekken tijdens onze teambuilding activiteiten. 

Contacteer ons voor de mogelijkheden voor een teambuilding op een bioboerderij.

Prijzen en info

Prijzen voor een boerderijbezoek in Herent kan je op aanvraag bekomen. Geef dan gerust een seintje aan Groen te Kracht. Deze bio-boerderij hoopt jou en je toffe bende binnenkort te mogen verwelkomen.