Groen te Kracht gaat als bioboerderij verder dan het kweken van biologische groenten. Het is een filosofie op zich: verbinding en respect voor elkaar en de natuur staan daarbij centraal.


0499 39 61 95 0473 49 22 50

HOEVEWINKEL 

Aanbod hoevewinkel bioboerderij Groen te Kracht

Groenten van eigen teelt

In onze hoevewinkel in Herent vind je heerlijke groenten van eigen teelt. Op onze bioboerderij telen wij op bio-organische manier diverse groenten met respect voor mens en milieu.

Sappen

Van het fruit maken heerlijke en gezonde sappen. Een heerlijke fris drankje boordevol vitamines en smaak? Dat zijn onze sappen, volledig vrij van kleur- en bewaarmiddelen. Puur natuur!

Lokale zuivel

Via lokale partners bieden wij ook een aanbod heerlijke en eerlijke zuivel aan. Ontdek de verse melk en de kazen. 

Biologische plantgoed

Vanaf het voorjaar tot het eind van de zomer is er ook een groot assortiment biologisch plantgoed beschikbaar. Groenten, kruiden en planten; in grote of kleine hoeveelheden voor particulieren of bedrijven. 

Ook zaden zijn te koop in de hoevewinkel te Herent op zaterdagvoormiddag. We verkopen eveneens potgrond en organische bemesting. Grotere hoeveelheden kunnen best tijdig besteld worden. De prijslijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Bloementuiltjes

Uit de bloemenbanden of insectenbuffetten die we aanleggen op onze bioboerderij plukken we ook geregeld bloemen waarmee we bloementuiltjes samenstellen. Deze zijn te verkrijgen in de hoevewinkel in Herent.

Hoevewinkel voor particulier of bedrijf

Zorg voor gezonde voeding voor je gezin. In onze hoevewinkel vind je alles voor een gezonde en evenwichtige voeding. Helemaal natuurlijk, zonder schadelijke stoffen. 

Of misschien wil je je werknemers gezonde maaltijden of tussendoortjes bieden? Ook bedrijven kunnen in de hoevewinkel van bioboerderij Groen te Kracht terecht voor een portie eerlijke gezondheid.

Laat je verrassen door onze groentepakketten

Vind je het moeilijk om elke week weer te kiezen welke groenten of fruit je wil? Heb je het gevoel dat je altijd hetzelfde eet? Dan is een groentepakket van Bioboerderij Groen te Kracht een goede oplossing!

Een groentepakket is een kistje met een gevarieerde verzameling seizoensgroenten, dat door de boer naar een centraal punt in de gemeente gebracht wordt. De inhoud verandert wekelijks en de pakketten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Een kortere keten, minder voedselkilometers, minder overschotten bij de boer en een erg aantrekkelijke prijs voor de consument: dat is het resultaat van dit effici├źnte systeem.

Openingsuren hoevewinkel

De hoevewinkel is open op zaterdagvoormiddag van 8.30 uur tot 12.30 uur.